(Cat) A l'òpera «Ascens i caiguda de la ciutat de Mahagonny», estrenada el 1930 amb llibret a càrrec de Bertolt Brecht i música de Kurt Weill, es descriu la creació i destrucció d'una ciutat al bell mig del desert dels Estats Units. En aquesta, tal com diu el seu lema, tot «està permès» menys no tenir diners, que es paga amb la pena de mort.

La primera de les dues fotografies d'aquesta sèrie documenta la construcció d'una reproducció del Burj Khalifa duta a terme al desert que rodeja l'emirat de Dubai amb llambordes de formigó tintat. El Burj Khalifa és fins al moment l'edifici més alt del món, el qual va ser construït només en 6 anys, i es considera un símbol del creixement imparable dels Emirats Àrabs Units. Unes setmanes després, es va tornar al mateix lloc per tal de documentar com el desert havia actuat sobre la construcció.


----

(Cast) En la ópera «Ascenso y caída de la ciudad de Mahagonny», estrenada el 1930 con libreto a cargo de Bertolt Brecht y música de Kurt Weill, se describe la creación y destrucción de una ciudad en medio del desierto de los Estados Unidos. En esta, tal como dice su lema, todo está permitido menos no tener dinero, que se paga con la pena de muerte.

La primera de las dos fotografías de esta serie documenta la construcción de una reproducción del Burj Khalifa llevada a cabo en el desierto que rodea el emirato de Dubai con adoquines de hormigón coloreado. El Burj Khalifa es hasta el momento el edificio más alto del mundo, el cual fue construido sólo en 6 años, y se considera un símbolo del crecimiento imparable de los Emiratos Árabes Unidos. Unas semanas después, se volvió al mismo lugar para documentar como el desierto había actuado sobre la construcción.