(Cat) L'arquitecte Jaime Lerner defensa que és possible curar i revitalitzar el teixit urbà, talcom si d'un malalt es tractés, amb accions puntuals o acupuntures. A aquest fenòmen el denominà acupuntura urbana.

La idea, interpretada de manera lliure, va inspirar aquesta sèrie d'intervencions que varen dur-se a terme al barri valencià de Benimaclet. En aquestes, vàren suplantar-se els espais deixats per rajoles caigudes de les façanes de les cases amb peces que reproduïen textures, formes i colors copiades de l'entorn.

Al següent enllaç s'accedeix al blog del projecte en que es pot consultar la metodologia emprada així com també veure la documentació gràfica de totes les intervencions.

(Cast) El arquitecto Jaime Lerner defiende que se puede curar y revitalizar el entramado urbano, tal como si de un enfermo se tratara, con acciones puntuales o acupunturas. A este fenómeno lo denomina acupuntura urbana.

La idea, interpretada libremente, inspiró esta serie de intervenciones las cuales se llevaron a cabo en el barrio valenciano de Benimaclet. En las mismas, se suplantaron los espacios dejados por baldosas caídas en las fachadas de las casas con piezas que reproducían texturas, formas y colores tomadas del entorno.

Siguiendo este enlace se accede al blog del proyecto en el que se puede consultar tanto la metodología utilizada como ver la documentación gráfica de todas las intervenciones.